„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.8 °C
apmācies

Kā nokļūt uz skolu no Buļu ciema?

Valsts prezidente nesen nāca klajā ar aicinājumu veidot ģimenes un radīt vairāk bērnu. Patiesi, lauki daudzviet ir tukši, mazās skolas cīnās par izdzīvošanu. Viegli neklājas skolēniem un viņu ģimenēm, īpaši tiem, kas dzīvo vistālāk no mācību iestādēm. Pašvaldības iespēju robežās palīdz, taču naudas visām vajadzībām nepietiek.

Komentāri

11.09.2005 16:10
anninja
Prieks, ka prezidente rūpējas par dzimstību. Mutiski. Nez kā viņa justos, ja viņu aizcinātu pildīt valsts pirmās personas pienākumus arī mutiski, bez algas un cita veida materiāla atbalsta. Labi, es piekristu, ka nevajag nekādus pabalstus, nu bet tādā gadījumā lai no manas algas neatņem 1/3 nodokļos. Līdz šim brīdim nezinu, kur aiziet tā trakoti lielā summa, kuru strādājošie ( un uzņēmumi arī, starp citu) nomaksā nodokļos. Vai avīze nevarētu publicēt kādu sakarīgu un konkrētu izklāstu, ieviešot kaut aptuvenu skaidrību šajā "jūras" grāmatvedībā (kad visi gali ūdenī)? Bet tas laikam jau būs slavenā VID kompetencē. Šai iestādei nevaru uzticēties kā nodokļu maksātājs, atceroties visas kļūdas, piem. DINAZ...