„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+9.0 °C
nedaudz mākoņains

Latviešu kultūras centrs gaida piedāvājumus

Daugavpils Latviešu kultūras centra (LKC) direktore Regīna Osmane zina stāstīt kādu pamācošu gadījumu. Reiz uz LKC piezvanījis kāds jauns latviešu puisis, kurš tā kā ieteicis, tā kā pieprasījis, lai taču biežāk rīkojot Latvijā populāru grupu koncertus, un arī ieteicis vēlamos mūziķus. Direktore skaidrojusi viņam LKC iespējas, tostarp publikas pasivitāti, un arī apvaicājusies, vai viņš pats ir apmeklējis kādu no iepriekš rīkotajiem koncertiem. Izrādījās, neesot vis... "Latgales Laiks" tikās ar R.Osmani un valsts kultūras inspektoru Daugavpilī un LKC direktores vietnieku Jāni Butkeviču, lai noskaidrotu, ko pilsētas galvenais kultūras nams spēj piedāvāt latviešu auditorijai un cik šai auditorijai piedāvātais šķiet vajadzīgs.

Komentāri

04.10.2003 11:02
S.V.
Izlasiju ar lielu intresi par latviesu kulturas dzivi Daugavpili. Mans viedoklis ir,kad agrak visi pasakumi bija daudz intresantaki. Protams ari to krievu ir krietni vien nospiedosa vairakuma, neka latviesu Daugavpili.Ja Daugavpili nebutu DU, kur macas latviesi no visas Latvijas , tad Daugavpils vispar butu krievu guberna.