„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+12.1 °C
nedaudz mākoņains

Priekšapmaksa vairs nedod atvieglojumus

Vasaras mēnešos priekšapmaksu par apkuri veikušajiem Daugavpils iedzīvotājiem norēķinos par šo pakalpojumu šajā apkures sezonā vairs nebūs atvieglojumu.

Komentāri

18.10.2004 13:10
vika, inara67inbox.lv
Paagstinot tarifus cieš tikai tie, kuri līdz šim ir maksājuši godīgi gan ziemā, gan vasarā. Uz to rēķina arī tiks dzēsti nemaksātāju parādi. Bet tie, kuri nemaksāja, tie arī nemaksās (jo viņu vietā nomaksās citi). Tarifu paaugstinājums ir izdevīgs nemaksātājiem. <br> Paldies Daugelim un Strazdam par sniegto "lāča pakalpojumu". Ja viņiem būtu jāuztur ģimene uz 80,00 Ls mēnesī, tad varbūt viņi nepieļautu šādu ņirgāšanos par cilvēkiem tik strauji paaugstinot tarifus apkurei.
16.10.2004 21:01
Andrejs
Priekšapmaksa ir diezgan bīstama parādība, jo nav garantijas, ka nauda nepazūd negodīgo grāmatvežu dēļ.
15.10.2004 10:01
Sašutusī pilsētniece
Vai tad nevajadzēja iedzīvotājus informēt par to? Kas tagad būs ar manu naudu, ko es maksāju vasarā? Ceru, ka vismaz to summu kaut kā sadalīs pa ziemas mēnešiem. Kaut kāda neorganizētība!!!