„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 27. aprīlis
Sestdiena
Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle
+4.7 °C
skaidrs laiks

Sargieties no pikējošas vārnas

Daugavpils Esplanādes iedzīvotāji, kā arī tie, kuri tobrīd gāja garām, vakarrīt varēja vērot, kā vārna, aizstāvot no ligzdas izkritušo mazuli, izmisīgi uzbruka garāmgājējiem, nodarot viņiem diezgan jūtamus miesas bojājumus.

Komentāri

29.05.2004 21:22
Marika.
Protams,vārnu nevar salīdzināt ar sievieti,taču te es nevēlētos apspriest to,ka par bērna likteni ir atbildīgi abi vecāki,bet par mātes pašaizliedzību gan varētu kaut ko arī pateikt. Kaut jel tām sievietēm Dievs iedotu mātes instinktu,kas vīrietim gan nevar būt šajā līmenī,proti,instinkta līmenī,kuras savus bērnus izmet mēslainē,tas ir prātam neaptverami,tik šausminoši.
28.05.2004 17:05
saprge
Raksteņs didaktikys lobuokū paraugu stylā.
27.05.2004 22:37
Sasmīdināji !
Cik neveiksmīgs, pat nicinošs, salīdzinājums. Vārnu ar sievieti. Ne jau bez vīrieša palīdzības, sieviete tiek pie bērna. Jā, bet tai gādātājai obligāti jābūt sievietei! Gan jau arī pats esi nevienuvien nodrātējis, kura pēčāk zem sids nēsājusi tavu bērnu vai taisījusi abortu! Tā kā nevajag tēlot baigo morālistu!