„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+9.2 °C
skaidrs laiks

Vai Daugavpils puķu dobēs būs jāliek "kājnieku mīnas"?

Daugavpilī pagājušajā nedēļā pie kinoteātra "Renesanse", pilsētas centrālajā parkā un Rīgas ielā pagaidām nezināmas personas izrakušas dažādus košumkrūmus un stādus aptuveni 700 latu vērtībā, "Latgales Laikam" paziņoja Komunālā dienesta ainavu tehniķe Mārīte Bule.

Komentāri

02.07.2004 14:53
LLL
Nē, ne kājnieku mīnas bet raķetes! Lai kā uzkāpj tā pataisno uz marsu, tā visi idioti kļūs par marsiešiem :)))
17.06.2004 16:12
Eva
Nu beidzot, jau sen bija laiks, un katraa dobee pa vienai! Taa buus visdroshaak! Apnikusi Daugavpils iedziivotaaju bezatbildiiba. Nav jau pirmaa reize kad pazuud koshumkruumi un pukes, tas notiek katru gadu un loti sistemaatiski, tad, kad tiko sastaadiits, kameer augi veel nav ieaugushi. Ja piekertu nudien... Pashveadiiba censhas, bet mees, jaa, jaa mees - zogam. Arii mees ar savu klusu cieshanu un nekaa neredzeeshnu esam liidzvainiigi. Ieteiktu pashvaldiibai vienu gadu atstaat pilseetu neapzalumotu (ietaupiitaa nauda buutu kompensaacija par nodariitiem postiijumiem)!
16.06.2004 19:53
Bizbiz
Pašvaldības policijai būtu jāstrādā nevis no 8.00 -17.00, bet no 17.00 --... + 8 stundas. Vienvārdsakot VAKAROS un NAKTĪS!! NEVIS TRĪT dIBENUS AIZ RAKSTĀMGALDA!!! Tad redzētu, kas notiek pilsētā!!! Kāda jēga sastādīt ADMINISTRATĪVO protoklu, ja nav atraduši VAINĪGOS????!!!
14.06.2004 17:49
Naivais
Patiesam, ko dara musu pasvaldibas policija, ka nedelas laika vairakas vietas notiek stadu zagsana par tadu summu, bet policija neko neredz un tik vien var, ka sastadit administrativos protokolus. To ari es varu. Vai prieks tam vini tur strada? Idiotam butu skaidrs, ka sis vietas butu vairak jakontrole. Ja, pie katra stada policistu nepieliksi, bet, piemeram, vai nakts stundas kads policists nevar nepartraukti kontrolet dzelzcelnieku parku? Es pasvaldibas vieta kartigi soditu tiesi policijas atbildigos darbiniekus par vaju savu pienakumu pildisanu- KARTIBAS uzturesanu pilseta.