„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+12.4 °C
daļēji mākoņains

Sportoja Naujenes pagasta invalīdi

14. jūlijā Naujenes pagastā notika invalīdu sporta svētki, kurus rīkoja Naujanes pagasta Sociālās aprūpes dienas centrs sadarbībā ar Naujenes pagasta invalīdu un pensionāru koordinācijas padomi un ar Naujenes pagasta padomes un sponsoru atbalstu.

Komentāri

21.07.2004 01:23
Fruti
Nu ļoti nekorekts VIRSRAKSTS!!! <br><br>Mūsu žurnālisti nu nekādi nevar tikt vaļā no provinciālisma!!! Eiropā vispār nelieto vārdu "invalīds"!!! Tie ir CILVĒKI AR ĪPAŠĀM VAJADZĪBĀM!! nedod Dievs Egitai Terēzei Jonānei kādreiz nokļūt šādā statusā!!! <br><br>Izrādītā necieņa pret "citādiem" cilvēkiem uzskatāmi redzama arī tekstā!!!! <br><br>Šie cilvēki iedrošināti iziet sabiedrībā, pat piedalās sacensībās, bet korespondente nu nekādi nespēj atvērties labestīgai attieksmei gan pret šiem cilvēkiem, gan pasākuma organizatoriem...un uzrakstīt patiesi sirdsgudru rakstu!!!