„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+12.7 °C
daži mākoņi

Viscītīgākie sodu maksātāji ir smēķējošo bērnu vecāki

Gada laikā Daugavpils domes administratīvā komisija ir izskatījusi 3100 administratīvos protokolus un uzlikusi naudas sodu 31 000 latu apmērā, taču iekasēt izdevies tikai pusi šīs summas, domes ražošanas sanāksmē atzina komisijas priekšsēdētāja Valentīna Dubina. Pagaidām jautājums par soda naudas piedzīšanu “klibojot”, komisija dodas ciemos pie nemaksātājiem un rakstiski atgādina par nepieciešamību samaksāt sodu.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

01.03.2008 11:19
Andris, shveds.z@inbox.lv
Labdien! Lai arī nav nekādas informācijas elektroniskajā versijā par ņirgāšanos par bērnu sadaļā "Drošība", gribu izteikt savu viedokli. Pāridarītāji viegli tika cauri, jo samaksāt Ls25 varmāku vecākiem vajag sakostiem zobiem, bet ar sāpēm, ka viņu bērnu vainas dēļ, nevis, ka kādam bērnam ir morāla trauma uz visu mūžu. Ne jau cietušajam bērnam pienāksies kompensācija. Meitene aizgāja no skolas; varmākas gaidīs nākošo upuri. Skolas vadībai un klases audzinātājai pēc šī ārkārtas gadījuma jāmeklē cits darbs citā sfērā.Lecīgajiem rīdziniekiem gribu izstāstīt kādu gadījumu. Mūsu kopējās sporta spēlēs rīdzinieki par Latgales pretinieku komandu izteica repliku:"Kur tāda Latgale atrodas?", uz ko latgaļu puika atbildēja:" Paprasi savam vectēvam!" Esmu kopā ar meitenīti no Līvāniem, kaut arī neesmu īsts čangals!