„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 27. aprīlis
Sestdiena
Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle
+4.4 °C
skaidrs laiks

Daugavpiliešu Čamaņu ģimenei – trīskārša laime

5. februārī Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā Rīgā daugavpilietes Žannas Čamanes ģimeni ar priecīgo notikumu – trīnīšu piedzimšanu – sveica labklājības ministre Iveta Purne.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

13.02.2008 16:45
Saule
Apsveicu jaunos vecākus!!!! Novēlu labu veselību gan vecākiem, gan mazajiem ķipariņiem! Lielu izturību un pacietību, jo trīskāršs prieks un trīskāršas rūpes ir ienākušas šinī saulītē. SVEICU!!!!!
13.02.2008 16:41
Saule
Nezinu, pilnīgi kaut kāda "sērga" piemetas visiem ministriem, atbraucot uz Daugavpili viņi uzskata, ka te neviens nesaprot latviski. Tāpēc mokās, lauzās un gandrīz vai rīstās, bet runā krieviski. Tas īstenībā ir pazemojoši, jo sanāk cilvēki tiek uzskatīti par galīgiem stulbeņiem, kuri nespēj apgūt valodu. Ja mēs paši nelietosim valodu un nerunāsim latviski, tad kāpēc gaidam no krievu cilvēkiem valodas lietošanu?
09.02.2008 21:40
AG
To lika viņas gļēvā pašapziņa vai, pareizāk sakot, tās neesamība!
09.02.2008 17:37
+
Tai ministrei neviens nelika runāt krieviski,varēja runāt latviski. Tā ir ka tādi kā viņa cenšas būt citu acis gudrāki, bet tas viņiem nesanāk. Tāpēc krieviski runājošajiem ari nav tendences apgūt latviešu valodu.