„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+2.2 °C
apmācies

Lidojumā saule ir līdzās

Koku galotnes salapo tepat vien rokas stiepiena attālumā. Saule, šķiet, tūlīt, tūlīt būs līdzās. Upes un ezeriņi atgādina asinsvadu sistēmu. Červonkas pils, privātās un daudzstāvu mājas, fermas ir kā uz delnas. Tāda izskatās Latvija Vecsalienas pusē no putna lidojuma ar Valērija Maļakova motodeltaplānu. Valērijs uzsver, ka cilvēks vienmēr ir tiecies uz debesīm un viņš ļauj piepildīt šo sapni un iemāca citādi palūkoties uz zemi un cilvēkiem.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

03.06.2012 20:10
Imants, anshancs40@inbox.lv
Patīkami lasāms rakstiņš.Arī man ir sapnis iemācīties lidot ar motodeltaplānu un iegādāties savu lidaparātu,bet pašlaik esmu lidojis tikai kā pasažieris un sajūtas ir neaprakstāmi labas.Vēlu veiksmi autoram.
08.05.2008 14:03
Anna
Paldies Jums, un lai veicas ! Lai veicas lidojumos, fotosesijās, lai tomēr atrastos kāds interesents kurš pārņemtu Jūsu pieredzi,praksi un attīstītos tik interesants sporta un dzīves veids. Lai Jums laba veselība un veiksme !