„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+2.0 °C
apmācies

Lielāko daļu remontu pabeigs 2014. gadā

Preses konferencē Daugavpils domē Komunālās saimniecības pārvaldes vadītājs Aivars Pudāns pastāstīja par pašlaik aktuālo situāciju ceļu būvniecības objektos Daugavpilī. Apjomīgo remontu radītās grūtības būs jāiztur vēl vismaz gadu, jo tos sāks pabeigt nākamgad.

Viens no sešiem projektiem, ko pašlaik īsteno Komunālās saimniecības pārvalde, ir Vidzemes—Piekrastes—Pumpura—Višķu ielas transporta mezgla būvniecība. Višķu ielā no Kauņas līdz Mendeļejeva ielai darbus veic Paņevežas būvfirma. Kā teica A. Pudāns, šobrīd darbi šeit paveikti par 80,5%. Būvdarbu izmaksas – 1 miljons 24 tūkstoši latu, projekts jāpabeidz 2014. gada 10. martā.

Gājēju un velosipēdistu tunelis zem dzelzceļa uzbēruma Vidzemes ielā par 444 tūkstošiem latu gatavs par 37%, darbu izpildes termiņš – 2014. gada 2. oktobris.

Vidzemes ielu remontē firma „Binders”. Šeit situācija ir sliktāka, atzīst pārvaldes vadītājs, šobrīd darbi paveikti tikai par 1,9%. Pēc nopietnām sarunām darbuzņēmējs nomainīja strādniekus, un tagad darbiem būtu jāvirzās uz priekšu ātrāk. Objekts jāpabeidz līdz 2014. gada 21. oktobrim.

Visu rakstu lasiet avīzē.