„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+6.7 °C
daļēji mākoņains

Daugavpils Reģionālajā slimnīcā dziedinās arī dvēseli

Uzklausot daudzu cilvēku ierosinājumus un lūgumus, Daugavpils Reģionālajā slimnīcā beidzot izveidota kapela, kur slimnīcas pacienti un arī paši darbinieki varēs tikties ar garīdzniekiem, piedalīties dievkalpojumos, izsūdzēt grēkus vai vienkārši vienatnē palūgties.

18.septembrī kapela tika iesvētīta, piedaloties katoļu un pareizticīgo draudžu prāvestiem. Katru trešdienu plkst. 15.oo kapelā notiks dievkalpojums, ko pārmaiņus vadīs Daugavpils Jēzus sirds draudzes prāvests Andris Ševels un Daugavpils Svētās Dievmātes Marijas katoļu draudzes prāvests Juris Mukāns. Kapela būs atverta ik dienas no plkst.9.00 līdz 16.00. Prāvests Juris Mukāns uzsvēra, ka ir ļoti svarīgi dziedināt ne tikai miesu, bet arī dvēseli. Daudziem slimniekiem esot nepieciešams mierinājums un ticības stiprināšana, lai veiksmīgi atveseļotos.

Visu rakstu lasiet 20.septembra numurā.