„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+12.4 °C
daļēji mākoņains

Pirmo reizi notiks Rozā lentītes akcija- „Iekrāso Daugavpili rozā, Iedvesmo dzīvei!”

15. oktobrī, Eiropas Krūts veselības dienā Onkoloģisko pacientu atbalsta biedrības „Dzīvības koks” Daugavpils nodaļa organizē Rozā lentītes akciju – „Iekrāso Daugavpili rozā, Iedvesmo dzīvei!” Tā būs solidaritātes akcija, kuras dalībnieki apliecinās, ka dzīve pēc krūts vēža turpinās! Vienlaikus solidaritātes pasākumi paredzēti 7 Latvijas pilsētās: Liepājā, Aizkrauklē, Daugavpilī, Valmierā, Bauskā, Ogrē un Rīgā. Tās ir pilsētas, kurās izveidotas „Dzīvības koks” nodaļas.

Pasākuma norises vieta: Vienības laukums, Daugavpils

Laiks: 15.10.2013 plkst. 17:00

 Aicinām visus, kuri vēlas piedalīties Rozā lentītes solidaritātes pasākumā, līdzi paņemt kādu rozā aksesuāru vai apģērba gabalu. Rozā lentīte ir cīņas pret krūts vēzi simbols, kas pasaulē pazīstams jau kopš 90.-to gadu sākuma.

Aicinām visus, kuri zina, ko nozīmē vēzis, oktobrī piespraust Rozā lentīti kā simbolu solidaritātei un drosmei, ka dzīve pēc vēža turpinās!

 „Dzīvības koks” Daugavpils nodaļas vadītāja Tatjana Petlaha, tālr. 26443108

„Dzīvības koks” valdes priekšsēdētāja Gunita Berķe