„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+12.6 °C
skaidrs laiks

Ivana Gaļaša arsenālā ir labs vārds

Sabiedriskais treneris Ivans Gaļašs katru gadu vairākus Daugavpils novada svaru bumbas sportistus aizved līdz augstākajām uzvaras virsotnēm. Tāpēc novada pašvaldība trenerim pasniedza augstāko apbalvojumu „Gada cilvēks” nominācijā „Sports”.

Četros gados viņam ir izdevies sasniegt to, ko cits piedzīvo pēc 10 - 20 darba gadiem. Viņa audzēkņi ir izcīnījuši 11 dažāda kaluma medaļas pasaules čempionātos, 20 reizes ir kļuvuši par Eiropas čempioniem. Eduards Pavlovskis 2011. gadā uzvarēja pasaules junioru čempionātā, viņam pieder 8 Latvijas rekordi divcīņā un garajā ciklā svara kategorijās 73 kg un 78 kg kategorijā. Šogad Aleksejs Vasiļjevs no Biķerniekiem ir Eiropas čempions garajā ciklā un Latvijas čempions svara kategorijā līdz 58 kg. Latvijas kausa izcīņā I. Gaļaša trenētie jaunieši uzvarēja četros no pieciem posmiem, paturēdami lielo kausu arī kopvērtējumā, savukārt pieaugušie ierindojās otrajā vietā. Andrejs Matvejevs un Edgars Pavlovskis ir iekļauti Latvijas izlasē.

Visu rakstu lasiet 22.novembra numurā.