„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+11.7 °C
skaidrs laiks

Jānis Lāčplēsis: „Jātērē daudz laika un pūļu kļūdu labošanai”

"Daudz ko atrisināt izdevās, bet tas nenozīmē, ka situācija ir vienkārša un var dusēt uz lauriem. Piemēram, izdevās panākt, ka pilsētas skolās vairs nav būvlaukums. Kļūdu, diemžēl, bija pieļauts ļoti daudz. Tagad ir jātērē daudz laika un pūļu to labošanai tā vietā, lai ietu uz priekšu," intervijā "latgales Laikam" saka Daugavpils domes priekšsēdētājs Jāņis Lāčplēsis.

"Domāju, ka šodien nav izsmeltas iespējas, lai visi 15 deputāti strādātu kopā. Jā, jau veidojot koalīciju, paredzēju, ka būs daži jautājumi, kur būs grūti atrast kopīgu viedokli, īpaši, ja tas skar lielas privāta biznesa intereses attiecībā uz siltumtīkliem, vai arī var parādīties interese par kādu citu pašvaldībai vajadzīgu sfēru privatizāciju. Pašlaik vēl deputāti pietiekami pārliecinoši spēj noturēt šīs attīstības tendences tā, lai pašvaldībai svarīgas lietas kontrolētu pašvaldība un tās uzņēmumi. Ceru, ka joprojām visi 15 deputāti var konstruktīvi strādāt pašvaldības un iedzīvotāju interesēs," saka domes priekšsēdētājs.

Visu interviju lasiet 13.decembra numurā.