„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 27. aprīlis
Sestdiena
Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle
+3.6 °C
skaidrs laiks

Vasali, "Pi myusim Latgolā!"

Pēc neliela atelpas brīža, radio raidījums „Pi myusim Latgolā” ar februāri atkal ir klāt pie Jums klausītāj, lai ar jaunu sparu un labākā kvalitātē turpinātu stāstīt par svarīgāko mūsu pusē. Šogad, Jūsu ērtībai, raidījums „Pi myusim Latgolā” Jūs informēs biežāk - turpmāk katru ceturtdienas pēcpusdienu stāstīsim par kultūras notikumiem, piektdien iedziļināsimies kādā būtiskā reģiona aktualitātē, bet sestdien viesosimies pie kāda interesanta cilvēka.

Jau šodienraidījumā klausieties par to, kā pašā ziemas spelgonī jau divpadsmito gadu pēc kārtas ar ziņģēm un stāstiem Iveta Dukaļska pulcina pilnas skatītāju zāles.

Piektdien raidījumā noskaidrosim, ar kādiem līdzekļiem Latgalē esošās pašvaldības cer atgriezt jaunos speciālistus darbam reģionā.

Sestdien ciemosimies pie atraktīviem un muzikāliem jauniešiem – jaunās postfolkloras vizītkartes Latgalē – grupas „Rikši”.

Raidījums “Pi myusim Latgolā” turpmāk skanēs radio „Ef-Ei” (FM 91,4 Rēzekne) un „Divu krastu radio” (FM 96,9 Jēkabpils, FM 90,1 Daugavpils):

ceturtdienās 17:30, ar atkārtojumiem piektdien 10:30 un 19:30, sestdien 11:00 vēstīs par kultūras aktualitātēm;

piektdienās 18:30, ar atkārtojumu sestdien 13:00 - nedēļas aktualitātes;

sestdienās 16:00, ar atkārtojumu svētdien 16:00 -  nedēļas intervija.

 Ēterā izskanējušo raidījumu „Pi myusim Latgolā” klausies arī internetvietnēs latgale.lv, lakuga.lv, lietiskalatgale.lv.Mūsu gaitām raidījuma veidošanas procesā sekojiet arī sociālajos tīklos: www.draugiem.lv/pimyusimlatgola/ un www.facebook.com/LietiskaLatgaleŠeit varat ieteik arī raidījuma saturu, komentēt un izteikt savu viedokli.