„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+10.7 °C
skaidrs laiks

Latgalieši dosies Dabasu Durovys atbalsta braucienā uz Lietuvu

12. aprīlī uz Viļņas koncertzāli un klubu LOFTAS dosies Fanu reiss no Rēzeknes un Daugavpils, atbalstot latgaliešu grupu Dabasu Durovys, kas Lietuvā atklās pop un deju mūzikas nakti.

10. aprīlī Tallinā, 11. aprīlī Rīgā un 12. aprīlī Viļņā uzstāsies šobrīd pasaulē pelnošākā dīdžeja Calvin Harris vokāliste, par Lielbritānijas underground mūzikas veterāni sauktā Ayah Marar. Visās trīs valstīs šos priekšnesumus atklās daugavpiliešu Dabasu Durovys koncerts, ar speciāli angļu valodā adaptētu programmu.

 „Mani paziņas Lietuvā bija priecīgi uzzinot, ka mēs koncertēsim šajā dienvidu kaimiņvalstī. Savukārt novadnieki Rēzeknē, Daugavpilī un apkārtnē taujā par iespējām doties līdzi, tādējādi ekskursiju apvienojot ar patriotisku un fanu cienīgu līdzdalību mūsu koncertdzīvē,” pamatojumu šādam braucienam skaidro grupas Dabasu Durovys solists Arnis Slobožaņins.

 Fanu reiss – unikāls izklaides braucienu uz koncertiem un festivāliem ārpus Latvijas nodrošinātājs – pastāv jau 5. gadu, un šajā laikā Latvijas iedzīvotāji apmeklējuši Madonna, U2, Lady Gaga, Coldplay, Bon Jovi, AC/DC, Kings of Leon un citas grandiozas uzstāšanās Eiropā, pavadoņiem esot latviešu mūziķiem un mūzikas pazinējiem Andrim Kivičam, Ellai, Aigaram Runčim, Kasparam Zlidnim, Kažam, Ufo, Uldim Rudakam un daudziem citiem. Šoreiz Fanu reiss ierobežotam skaitam cilvēku sāksies 12. aprīļa rītā Rēzeknē, lai dotos uz Daugavpili uzņemt pārējos dalībniekus. Turpat pievienosies pavadoņi – mūziķi Evija Smagare un Edijs Jurēvics, kas ceļā rūpēsies par muzikāli informatīvu izklaides programmu. Pēcpusdienā Fanu reisa autobuss iebrauks Viļņā. Fanu reisā, ievērojot tradīcijas, bez papildus maksas pieejamas uzkodas un atspirdzinoši dzērieni, tāpat pārsteigumi pulcēšanās vietās – Ausmeņa Kebabs Rēzeknē un Čili pica Daugavpilī. Kopbiļetes dalībai Fanu reisā un koncerta apmeklējumam Viļņā pieejamas www.fanureiss.lv, skaits ir ierobežots. Plašāka informācija un programma – Fanu reisa mājas lapā vai rakstot fans@fanureiss.lv. Vairāk par koncertiem Rīgā, Viļņā un Tallinā – www.concertsandfestivals.lv.