„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+6.7 °C
daļēji mākoņains

Samīļosim savas māmiņas stipri jo stipri

Svētdien, 11.maijā Latvijā svinēs Mātes dienu, un gan mazi, gan jau lieli bērni apskaus savas māmiņas un pateiksies par uzdāvināto dzīvību. Daugavpils teātri aktrisi un administratīvo direktori Kristīni Veinšteinu, kas šobrīd spēlē galveno lomu izrādē „Dabaseibys pūddarneica”, jau rīta agrumā sabučos Elīna un Artis, kā arī Kristīne iepriecinās savu māmuļu, kurai ļoti vēlas līdzināties.

Kad Kristīnei vaicā, kā viņai izdodas apvienot veiksmīgu darbu uz skatuves un laimīgu ģimeni, viņa atbild, ka karjeru un ģimeni var dabūt gatavu jebkur, vajag tikai gribēt. Pozitīvs piemērs šai ziņā viņai ir mamma. „Mamma mūs visus satur kopā. Man ir viena māsa, toties ir daudz brālēnu un māsīcu. 4.maijā, kad Latvija svinēja svētkus, mēs visi bijām dzimtajās Pļaviņās, kopā piedalījāmies riteņbraukšanā un dabūjām balvu kā kuplākā ģimene. Tāpēc man ir prieks, ka es varu tāpat kā mana mamma – savākt visus kopā un turēt. Ceru, ka man tas izdosies arī nākotnē. Mums ir tradīcija –„Ģimenes loks”, kad visa lielā mammas saime salasās pie kāda kopā svinēt svētkus. Ir ģimenes vimpelis, kas ik gadu ceļo pie kādas ģimenes, un tai ir nākamajā gadā jārīko kopīgais pasākums. Šogad esam apvienojušās vairākas ģimenes un vasarā taisīsim visiem pārsteigumu. Ģimenes sajūta cilvēku pietuvina savai tautai, zemei un māca mīlēt Dievu un visu, kas mums ir apkārt. Un teātris arī ir liela ģimene, kuru reizēm vajag saturēt kopā,” uzskata K.Veinšteina. Mamma nejūsmojot par visu, ko meita dara uz skatuves, varot arī pateikt, ka nebija labi, un Kristīnei tas ļoti palīdz.

Kristīne jau bērnībā bijusi pārliecināta, ka viņai būs ģimene un bērni. Kad apprecējusies, abi ar vīru nolēmuši, ka būs divi bērni. „Bet Dieva ceļi ir neizdibināmi,” viņa smaida.

Visu rakstu lasiet 9.maija numurā.