„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 27. aprīlis
Sestdiena
Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle
+4.2 °C
skaidrs laiks

Daugavpils jubilejas svinību viesis - gaisa balons

Četras dienas Daugavpils jubilejas svinībās Vienības laukumā rosījās gaisa balona „Marina” komanda, kas daugavpiliešus un viesus pacēla 30 m augstumā, lai viņi palūkotos uz Daugavpili no putna lidojuma.

Pilote Ieva Šķēle „Latgales Laikam” teica, ka gaisa balona pasažieri visi kā viens teikuši, ka Daugavpils, uzlūkota no gaisa balona groza, ir skaista.

„Ar gaisa balonu virs Daugavpils beidzamo reizi esmu lidojusi gaisa balonu festivālā 2006. gadā. Tagad redzu, ka pilsēta ir vēl sakoptāka, interesantāka. Apmeklēju Daugavpils cietoksni, tas mani pārsteidza ar jaukām pārmaiņām. Bet jo īpaši sajūsmināja cilvēku sirsnība, atvērtība, prieks, ar ko viņi dalījās šīs četras dienas.  Diemžēl, laika apstākļi mūs nelutināja, piemēram, otrdien gaisa balonu uzlaidām debesīs tikai vēlā vakarā, bet trešdien balons vispār nepacēlās stiprā vēja dēļ. Ļoti ceram, ka ceturtdien tas izdosies," stāsta pilote.

Visu rakstu lasiet 5. jūnija numurā.