„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+3.1 °C
apmācies

DU piedāvā latviešu valodas bezmaksas kursus

Daugavpils Universitāte turpina

Sabiedrības integrācijas fonda finansētā projekta

Piederīgs Latvijai! Intensīvie latviešu valodas kursi iedzīvotājiem Latgales reģionā”, ID Nr. 2014.LV/LV/1/2-17/02 īstenošanu un

aicina uz bezmaksas latviešu valodas kursiem!

Latviešu valodas apguve ir paredzēta pieaugušajiem Daugavpils reģiona iedzīvotājiem, kas legāli uzturas Latvijā un kuru dzimtā valoda (pamatvaloda) nav latviešu valoda, izņemot bezdarbniekus, darba meklētājus un skolēnus. Projektā tiks iesaistīti dažāda vecuma, nodarbošanās un tautību pārstāvji. Priekšroka tiks dota jauniešiem vecumā līdz 25 gadiem un senioriem, kuri nav bezdarbnieki, darba meklētāji vai skolēni. Mācības plānotas A1, A2, B1, B2, C1 līmenim.

Kursus vadīs augsti kvalificēti pedagogi ar lielu darba pieredzi, izmantojot mūsdienīgu metodiku. Nodarbību laiks un dienas tiks saskaņotas ar kursu apmeklētājiem pēc grupu nokomplektēšanas. Grupas tiks komplektētas atbilstoši kursantu pieteikšanās secībai un zināšanu līmenim.

 

Kursu dalībnieku reģistrācija:

no 2015. gada 11. augusta līdz 2015. gada 24. augustam

Mobilais tālrunis: 28928293

pasts: kursidu@inbox.lv(jānorāda vārds, uzvārds, kontaktinformācija)