„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+12.6 °C
skaidrs laiks

Piesakies dalībai „Labo darbu nedēļā” !

Jau septīto gadu labdarības organizācija “Palīdzēsim.lv” rīko akciju “Labo darbu nedēļa”. Šogad tā norisināsies no 12. līdz 18. oktobrim. Sākot no 5. oktobra akcijas organizatori aicina reģistrēt savus labos darbus portāla www.palidzesim.lv Labo darbu nedēļas sadaļā. Īpaši izstrādātajās kartēs izglītības iestādēm, organizācijām un uzņēmumiem, kā arī ikvienam no mums iespējams reģistrēt savus ieplānotos un paveiktos labos darbus akcijas laikā, kā arī iesūtīt lūgumus pēc palīdzības.

Akcijas organizatori informē, ka “Labo darbu nedēļa” tiks ieskandināta 12. oktobrī “Arēnā Rīga” kopā ar hokeja klubu “Dinamo Rīga”. Ar muzikāliem priekšnesumiem uzstāsies un labos darbus atbalstīs “Palīdzēsim.lv” draugi mākslinieki: Liene Šomase un dziedošie audzēkņi no Lienes Šomases bērnu un jauniešu radošās studijas, DJ Kozy, dziedātājs Andris Kivičs, deju skola „Dzirnas” un grupa „CanZone”.

          14. oktobrī paredzēta “Labo darbu spēle” “Arēnā Rīga”, kurā  katram   HK "Dinamo Rīga " līdzjutējam būs iespēja izdarīt savu labo darbu! Tāpat labos darbus atbalstīs mūziķi Mārtiņš Ruskis un Valters Frīdenbergs, grupa „Gharana music”, kā arī kvartets “RERE”.

Šajā nedēļā HK „Dinamo Rīga” aicinās vairāk kā 1000 bērnus un jauniešus no sociāli mazaizsargātajām grupām hokeja spēles vērot klātienē.

            Savukārt 17. Oktobrī „Palīdzēsim.lv” kopā ar bērniem un jauniešiem, kuriem ikdienā sniegts labdarības organizācijas atbalsts, dosies uz dzīvnieku patversmi “Ulubele” veikt savu labo darbu - sakopt apkārtni, vest pastaigā suņus un samīļot kaķus.

Par “Labo darbu nedēļu”

Akcijas mērķis ir vairot prieku un labestību caur labiem darbiem, vienlaicīgi veicinot arī palīdzēšanas kultūru Latvijā. “Labo darbu nedēļa” ir aicinājums atbalstīt līdzcilvēkus, , izdarot kādu labu darbu vai vien pasakot labu vārdu, kas bieži vien kādam ir svarīgāk nekā mums šķiet; rūpēties par dzīvniekiem un apkārtējo vidi, kas ir mūsu visu kopīgā atbildība.

Ar katru gadu akcijas aktivitāte kļūst plašāka. „Labo darbu nedēļā 2014” piedalījušies vairāk kā 15 000 Latvijas iedzīvotāju, t.sk. 120 skolas un jauniešu apvienības no visas Latvijas.

 Tas, ko akcijas dalībnieki izdarīja, ir neizsakāmi daudz – sakopa apkārtni, apciemoja vientuļos pensionārus, palīdzēja dārza darbos, apmeklēja dzīvnieku patversmes, sakārtoja skolas, iztīrīja autobusus, ar dziesmām un pašu sarūpētām dāvaniņām iepriecināja seniorus un Bērnu slimnīcas pacientus, sakārtoja bibliotēkas, nodeva asinis, vāca ozolzīles dzīvniekiem, vāca makulatūru, palīdzēja mazākajiem skolēniem, vadīja radošās darbnīcas, rīkoja koncertus un ne tikai to vien.

„Labo darbu nedēļa 2015” ievada gatavošanos Latvijas valsts simtgadei, aicinot ikvienu pielikt roku savas Latvijas veidošanā un tiek organizēta sadarbībā ar Kultūras ministriju, Latvijas valsts simtgades jauniešu rīcības komiteju un Izglītības un zinātnes ministriju.

Darot kopā, var izdarīt vairāk labu darbu! Un ko darīsi tu?

Vairāk informācijas : www.palidzesim.lv