„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+2.0 °C
apmācies

Pašvaldības uzņēmums pieviļ daudzdzīvokļu mājas iedzīvotājus Randenē

Ienākot daudzdzīvokļu mājas „Randenes 4”  kāpņu telpās Kalkūnes pagastā, redzams, ka ir ieliktas jaunas ārdurvis un logi, taču sienas nav ne apmestas, ne krāsotas. Nav arī aizsegtas celtniecības putas.

Mājas iedzīvotāji un tās vecākais Vladimirs Žukovskis kāpņu telpas izrādīja arī „Latgales Laikam”, jo šie darbi, ko veic Daugavpils novada pašvaldības SIA „Naujenes pakalpojumu serviss”, ievilkušies no 2013. gada.

„Kad ziemā sākām jautāt, kurš pabeigs darbus un kāpēc no mājas uzkrājumu fonda ir noņemta nauda, lai gan nebija parakstīts pieņemšanas akts, mēs saņēmām atbildi, ka akts esot parakstīts. Palūdzām šo aktu un  ieraudzījām, ka ar 2013. gadu datētajam aktam ir cita cilvēka nevis bijušā mājas pārvaldnieka paraksts. Salīdzinājām parakstus un pārliecinājāmies, ka bijušais mājas pārvaldnieks aktu nav parakstījis. Turklāt datuma ailē nejauši uzrakstītais gada skaitlis 2016 bija palabots uz 2013. Uzņēmumā „Naujenes pakalpojumu serviss” atrunājās, ka viss esot kārtībā un mājas uzkrājumu fonda nauda esot paņemta par padarītajiem darbiem. Kad jautājām, kurš pabeigs būvdarbus, atbilde bija -- izdarīsim tuvākajā laikā. Solījuma izpildi gaidām jau trīs mēnešus, un ja rēķinām, ka logus un durvis nomainīja 2013. gadā, tad gaidīšanas laiks jau ir 3 gadi un 3 mēneši. Tāpēc mēs uzaicinājām avīzi, jo „Naujenes pakalpojumu serviss” neuzskata par vajadzīgu izpildīt iedzīvotāju prasības, turklāt mūsu uzkrāto naudu tas ir izlietojis bez mūsu ziņas,” „Latgales Laikam” pastāstīja V. Žukovskis.

Visu rakstu lasiet 13. maija numurā.