„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+9.0 °C
nedaudz mākoņains

Jekaterinas Kovaļenko gleznu izstāde “Pavasaris” Latgales Centrālajā bibliotēkā

2. maijā plkst. 14.00 Latgales Centrālās bibliotēkas (LCB) periodikas sektorā (Rīgas ielā 22a, 2. stāvā) tiks atklāta Jekaterinas Kovaļenko gleznu izstāde “Pavasaris”. Izstāde tiek rīkota Daugavpils ikgadējo Mākslas dienu ietvaros.

Jekaterina Kovaļenko ir dzimusi Ventspilī, šobrīd dzīvo Rīgā. 2004. gadā absolvējusi Ventspils Mākslas skolu, apmeklējusi arī Mārītes Klušas vadīto vizuālās mākslas studiju. Skatītāju vērtējumam savus darbus pirmo reizi piedāvājusi pirms pāris gadiem Ventspilī.

Tagad ar Jekaterinas darbiem varēs iepazīties arī daugavpilieši, apmeklējot izstādi “Pavasaris” Latgales Centrālās bibliotēkas periodikas sektorā. Tajā tiek eksponēti ar eļļas krāsām gleznoti darbi, kas tapuši pēdējo trīs gadu laikā. Gleznās iemirdzas ziedu motīvi, ainavas, portreti, kā arī fantāzijas un sapņu tēma.

Izstāde “Pavasaris” būs apskatāma Latgales Centrālās bibliotēkas periodikas sektorā no 2. līdz 31. maijam darbdienās no plkst. 11.00 līdz 20.00 un sestdienās no plkst. 10.00 līdz 17.00.