„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 27. aprīlis
Sestdiena
Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle
+3.6 °C
skaidrs laiks

2017.gada 10.un 11.jūnijā braukšana pilsētas sabiedriskajā transportā būs bez maksas

Sergejs Kuzņecovs

Pilsētas svētku kulminācijā, š.g. 10.un 11.jūnijā, Daugavpils iedzīvotāji un pilsētas viesi varēs bez maksas izmantot pilsētas sabiedrisko transportu (autobusus un tramvajus), lai nokļūtu uz daudziem pasākumiem pilsētas centrā.

Pilsētas svētku laikā tiks izmainītas autobusu Nr.9 un Nr.10A kustības shēmas. Viestura ielas posmā no Saules ielas līdz Sakņu ielai no 09.jūnija plkst. 14:00 līdz. 10.jūnija plkst. 12:00 tiks pārtraukta jebkura transporta kustība. Kā rezultātā autobusu maršrutam NR. 10A, nebūs iespējas piebraukt pie autobusu pieturas „Sakņu iela”, kura atrodas Viestura un Sakņu ielu krustojumā. Līdz ar to šis maršruts kursēs līdz galapieturai Autoosta.

Parādes ielas posmā no Cietokšņa ielas līdz Daugavas ielai no 08.jūnija plkst. 20:00 līdz. 11.jūnija plkst. 24:00 tiks pārtraukta jebkura transporta kustība. Kā rezultātā autobusu maršrutam NR. 9, nebūs iespējas piebraukt pie autobusu pieturas „Rīgas iela”, kura atrodas Cietokšņa un Rīgas ielu krustojumā. Līdz ar to šis maršruts kursēs līdz galapieturai Autoosta.

AS „Daugavpils satiksme” novēl priecīgus un patīkamus Pilsētas svētkus!