„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 27. aprīlis
Sestdiena
Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle
+4.2 °C
skaidrs laiks

Sācies Daugavpils strītbola čempionāts

Sergejs Kuzņecovs

Daugavpils svētku laikā Rīgas ielā tradicionāli notika Daugavpils strītbola čempionāta pirmais posms. Sešās vecuma grupās cīņu uzsāka 18 komandas.

Vīriešu grupā finālā sacentās komanda „Jolki-palki” un „Čuča-čača”. Izšķirošā cīņa bija saspringta un tās iznākumu izšķīra komandas „Čuča-čača” precīzais metiens pēdējā sekundē, kura arī uzvarēja šajā posmā. Komandā spēlēja Mārtiņš Doniks, Sergejs Nikolajevs, Ēriks Voroņko. Trešajā vietā – komanda „Radvilai” (Lietuva).

Komanda „Nu kaut kā tā” (Oļesja Jevsejeva, Olga Lakomko, Inga Borodavko un Kristīne Egle) finālā ar rezultātu 5:4 pieveica „Letsplay.lv”.

Jauniešu konkurencē uzvarēja viesi no Utenas. Otrajā vietā „Pride of Depils”, trešajā pozīcijā – „Preiļi”. Jaunākajā grupā Lietuvas „Snaiperi” uzvarēja Daugavpils komandu „Gold Ball”.

Jaunietēm vidējā grupā „Karalienes” pieveica „Oranžo bumbu”, bet visjaunākajā grupā meitenēm uzvarēja komanda ar pieticīgu nosaukumu „Čempiones”