„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 27. aprīlis
Sestdiena
Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle
+5.0 °C
skaidrs laiks

Mainīsies „Daugavpils satiksmes” vadība

daugavpils.lv

25. jūlijā notiks „Daugavpils satiksmes” akcionāru ārkārtas sapulce, kurā tiks apspriesti jautājumi par uzņēmuma valdes locekļu atsaukšanu, liecina informācija pašvaldības uzņēmuma mājas lapā.

„Daugavpils satiksmes” valdes locekļi Ēvalds Mekšs un Sabīne Šņepste uzrakstīja iesniegumu, kurā lūdz atbrīvot viņus no ieņemamā amata pēc paša vēlēšanās. Kā teica Daugavpils domes priekšsēdētāja vietnieks Valērijs Kononovs, šis lēmums ir viņu personiska iniciatīva un viņiem nav nekāda sakara ar šiem iesniegumiem.

„Latgales Laikam” izdevās sazvanīt Sabīni Šņepsti, kura apstiprināja informāciju par iesniegumu, piebilstot, ka viņa arī turpmāk nodarboties ar AS „Daugavpils satiksme” projektiem.

Savukārt Dzīvokļu un komunālās saimniecības uzņēmuma vadītājs Jevgeņijs Oļenovs, kuram domes jaunā vadība izteica neuzticību, no komentāriem atturējās. „Līdz 9. augustam esmu atvaļinājumā, tāpēc pagaidām nevēlos apspriest šo jautājumu,” telefonsarunā atzīmēja J. Oļenovs.