„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+2.2 °C
apmācies

Līvānu veterāni izcīna godalgas

Egita Terēze Jonāne

Līvānu novada veterāni izcīnīja godalgas Latvijas sporta veterānu senioru savienības atklāto pašvaldības sporta spēļu finālsacensībās, kas notika Valkā-Valgā. Līvānu novada komandas kapteine Mārīte Vilcāne pastāstīja, ka šogad vieglatlētu komandā iesaistījās gados jaunāki dalībnieki, tāpēc līvānieši, kuri sacensībās piedalās 13 gadus un līdz šim tikai 4 reizes komandu vērtējumā saņēmuši bronzu, šogad izcīnīja sudraba godalgas. Šis augstas rezultāts sasniegts, pateicoties sportistu individuālajam snieguma, proti, 25 zelta, 16 sudraba un 6 bronzas medaļām. Izcīnīt godalgas nebija viegli, tāpēc ka Latvijā veterānu sporta kustība ir kļuvusi ļoti populāra un sacensībās parādās arvien jaunas komandas, atzina M. Vilcāne.

Tikmēr komandu sporta veidos Līvānu novada 1. futbola komanda uzvarēja savā vecuma grupā, bet otrā komanda ierindojās 3. vietā. Tāpat arī volejbolistu izlasei ir trešā vieta.

„Kāda ir līvāniešu uzvarēšanas recepte? Mūsu komanda ir orientēta uz visaugstākajiem sasniegumiem. Medaļas ir pierādījums manis sacītajam. Ja pagājušajā gadā Līvānu novada vieglatlēti izcīnīja 18 zelta medaļas, tad šogad viņu pūrā jau ir 25 šāda kaluma godalgas,” uzsvēra M. Vilcāne. Viņa pati šajās sacensībās godalgota ar zelta medaļu tāllēkšanā, sudraba medaļu trīssoļlēkšanā un jauktajā stafetē, kā arī bronzas medaļu 4x100 m komandu stafetē.