„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+12.7 °C
daži mākoņi

Atlaiž divus Sociālā dienesta darbiniekus

Goggle Maps

Nomainoties domes vadībai, dažādās Daugavpils pašvaldības struktūrās sākusies vadošajos amatos strādājošo atlaišana. Pagājušās nedēļas beigās atlūgumu uzrakstīja Sociālā dienesta Administratīvās un saimniecības nodaļas vadītājs Benita Siliņa, bet šīs nedēļas sākumā – nesen ieceltā Sociālā dienesta vadītāja Līvija Drozde.

Kā teica domes priekšsēdētāja vietnieks Valērijs Kononovs, B. Siliņa nolēma rakstīt atlūgumu uzreiz pēc viņas darbības pārbaudes uzsākšanas: „Es pats nodarbojos ar šo jautājumu un nolēmu atstādināt B. Siliņu no ieņemamā amata uz iepirkumu pārbaudes laiku, pēc tam viņa iesniedza atlūgumu.”

Savukārt, runājot par L. Drozdi, pašvaldības priekšsēdētāja vietnieks Rihards Eigims atzīmēja, ka viņa pati vēlējusies pamest savu posteni. „Viņa gadu bija vadītājas pienākumu izpildītāja, bet pēc Sociālo lietu pārvaldes reorganizācijas kļuva par Sociālā dienesta vadītāju,” teica R. Eigims, „šajā amatā L. Drozde nostrādāja tikai mēnesi. Pašlaik viņa paņēmusi nelielu atvaļinājumu, pēc kura tiks lemts jautājums, vai viņa vēlēsies ieņemt citu amatu Sociālajā dienestā.”

Kā teica R. Eigims, konkurss uz B. Siliņas un L. Drozdes amata vietām vēl nav izsludināts. Jaunā domes vadība neizslēdz iespēju, ka Sociālā dienesta Administratīvās un saimniecības nodaļas vadītāja amats varētu tikt likvidēts.