„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+12.7 °C
daži mākoņi

Sporta dienas pasākums Rēzeknē

pievilksanasdiena.lv

9.septembrī no plkst. 10.00 līdz 16.00 Rēzeknes 2. vidusskolas stadionā (Dārzu iela 17) “Spēka diena 2017” –  pievilkšanās pie stieņa sievietēm; vīriešiem; “Planks” – balsts guļus uz apakšdelmiem; pietupiens.

Spēka dienas iniciatori ir  Latvijas Ielu Vingrotāju Biedrība (LIVB) 2012.gadā.

Šobrīd Spēka diena, ar tās starptautisko nosaukumu "WORLD PULL-UP DAY", notiek jau 73 valstīs visā Pasaulē, ar centrālo pasākumu Rīgā, Latvijā.

Šī sporta notikuma ideja ir vienu dienu gadā aicināt Latvijas iedzīvotājus doties uz kādu no Spēka Punktiem visā Latvijā un parādīt savu spēku.

Pasākuma mērķis ir rosināt sabiedrību domāt par veselīgu un aktīvu dzīvesveidu, kā arī apzināties labas fiziskās formas nozīmi ikdienas dzīvē.

Kā arī Spēka diena pirmo reizi tiks organizēta EIROPAS SPORTA NEDĒĻAS ietvaros. EIROPAS SPORTA NEDĒĻA ir Eiropas Komisijas iniciatīva ar mērķi veicināt kustīgu un aktīvu dzīvesveidu.


rezekneszinas.lv