„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 27. aprīlis
Sestdiena
Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle
+5.0 °C
skaidrs laiks

,,HOLI krāsu skrējiens” notiks Daugavpilī jau otro reizi

Publicitātes foto

Jau pavisam drīz, 24. septembrī (svētdiena), otro reizi Daugavpilī notiks ,,HOLI krāsu skrējiens”.

Tā ir sporta aktivitāte visiem interesentiem – kā profesinālajiem sportistiem, tā arī tiem, kam tuvs ir aktīvs dzīves veids...Nāciet ar visu ģimeni, ar bērniem!

Neaizmirstams starts, spilgti ,,krāsainie vārti” un grandiozs finišs gaida katru dalībnieku. Starta un Finiša zonā sagaidīs pārsteigumi – deju studijas StopTime uzstāšanās un spēļu zona bērniem. Visātrākie un splgtākie skrējiena dalībnieki saņems saldas un noderīgas balvas.

HOLI krāsas ir draudzīgas apkātējai videi, nav kaitīgas veselībai un viegli nomazgājamas no apģērba. Neskatoties uz to, ka to pamatā tiek izmantoti milti, kurus nokrāso ar pārtikas krāsvielām, organizētāji neiesaka tās izmantot konditorejas izstrādājumu gatavošanā.

Šajā pašā dienā Daugavpils piedalīsies sacensībās ,,Latvijas Spēcīgākā pilsēta”, kad mūsu pilsētas visdrosmīgākie un stiprākie pārstāvji varēs cīkstēties neparastā disciplīnā – atspiešanās guļus. Dalībniekiem tiks piedāvāti divi sacīkšu varianti – atspiešanās guļus ar slogu 50kg un atspiešanās guļus ar slogu 20kg. Uzvarētājs būs tas, kurš izpildīs vairāk vingrinājumu.

Maksa par piedalīšanos krāšņajā HOLI skrējienā būs jāizdara uz vietas, tāpēc organizātori lūdz visus atnākt laicīgi, lai neveidotos lielas rindas.

Biļetes cenā ietilpst viens krāsainā pulvera iepakojums, kā arī patīkams pārsteigums katram bērnu skrējiena dalībniekam.

Distances

800 m - "Daers" bērnu skrējiens (līdz 12 gadu vecumam) – dalība bez maksas.

4 km – Ģimenes distance – maksa 5 eiro.


No 08.30 – dalībnieku reģistrācija

11.00 – Bērnu skrējiena Daers starts (līdz 12 gadu vecumam)

11.30 – Ģimenes distances starts


Online registrācija - ej.uz/Holi2017.

Pasākuma organizators: Jauniešu organizācija "Apelsīns”