„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+9.0 °C
nedaudz mākoņains

„Daugavpils” izcīna pārliecinošu uzvaru

Artjoms Stalidzāns

7. oktobrī Daugavpils klubs BFC „Daugavpils” Latvijas futbola pirmajā līgā savā laukumā tikās ar Rīgas FK „Auda”. Viesiem neizdevās uzspiest cīņu – rīdzinieki bija spiesti četras reizes ņemt bumbu ārā no saviem vārtiem.

Pirmie vārti tika gūti jau pašā spēles sākumā. To autors – ungāru leģionārs Zorans Kopre, turklāt tā viņam bija tikai otrā spēle Daugavpils komandā. Viņš bija pirmais pie atlēkušās bumbas un jau piektajā minūtē izvirzīja vadībā Daugavpils komandu.

Otros vārtus daugavpilieši iesita pirmā puslaika beigās – 45. minūtē, kad leģionārs no Kotdivuāras Sedriks Kouadio realizēja labu iespēju. Otrajā puslaikā komandas centās spēlēt asi, taču tikai 64. minūtē kotdivuārietis atkal ieraidīja bumbu pretinieku vārtos. Trešo reizi Sedriks guva vārtus spēles beigās – 88. minūtē, un rezultāts kļuva 4:0 BFC „Daugavpils” labā.

BFC „Daugavpils” turpina cīņu par iekļūšanu virslīgā un pašlaik atrodas ceturtajā vietā, pirmajai pozīcijai zaudējot 11 punktus, bet otrajai – tikai trīs punktus. Nākamo spēli komanda aizvadīs mājās, 14. oktobrī tiekoties ar komandu „Alberts”, kas atrodas turnīra tabulas vidū.