„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+2.2 °C
apmācies

Luknas ezerā sacentīsies spiningotāji

pexels.com

14. oktobrī Višķu pagasta Luknas ezerā četru stundu garumā notiks atklātais čempionāts spiningošanā un Viktora Lenčevska piemiņas kausa izcīņas sacensības. Spiningot varēs no laivām, izmantojot tikai vizuļus, bet uz godalgotām balvām varēs pretendēt divās kategorijās – komanda ar smagāko lomu un dalībnieks, kas noķēris vislielāko zivi.

Dalībniekiem jāpiesakās komandās - divu dalībnieku laivas ekipāžas. Lai popularizētu makšķerēšanas sportu Daugavpils novadā, ekipāžu skaits netiks ierobežots, tāpat dalībnieki netiks vērtēti pēc dzimuma dalījuma.

Komandu un dalībnieku reģistrācija un pulcēšanās sāksies plkst. 7.45  pie Višķu tehnikuma Laivu stacijas. Dalībniekam ir jābūt līdzi derīgai makšķerēšanas kartei un makšķerēšanas licencei, kā arī līdz sacensību sākumam jāiegādājas vienreizējā makšķerēšanas atļauja uz Višķu pagasta Luknas ezera. Katram sacensību dalībniekam obligāti ir jābūt arī glābšanas vestei.