„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 27. aprīlis
Sestdiena
Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle
+3.9 °C
skaidrs laiks

Aicina nosaukt labāko 2017.gada pastnieku

freeimages.com

"Latvijas Pasts" sācis gadskārtējo konkursu "Mans Pastnieks", lai jau septīto reizi katrā Latvijas reģionā noteiktu un godinātu to pastnieku un pasta nodaļas operatoru, kuru klienti atzinuši par uzticamāko, izpalīdzīgāko un zinošāko.

Konkursa anketas aizpildīšanai un nosūtīšanai Latvijas Pastam ar jau apmaksātu piegādi ir ievietotas visos bezmaksas Laikrakstu un žurnālu abonēšanas katalogos 2018.gadam, kas oktobrī piegādāti tiem klientiem, kas kādu no preses izdevumiem ar Latvijas Pasta starpniecību abonējuši pēdējo trīs gadu laikā. Anketu iespējams aizpildīt un iesniegt arī tiešsaistē http://anketa.pasts.lv/.                                                                                                      

"Latvijas Pastā" strādā vairāk nekā 1400 pastnieku un gandrīz 1200 pasta nodaļu darbinieku – pateicoties šiem uzņēmuma darbiniekiem, klienti tiek apkalpoti vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietās visā Latvijā. "Latvijas Pasts" aicina ar anketas starpniecību novērtēt pasta darba profesionāļu atbildību, rūpes un izpalīdzību un pateikt viņiem paldies par pašaizliedzīgo un labo darbu.

Labākais 2017.gada pastnieks un pasta nodaļas operators konkursa "Mans Pastnieks" ietvaros tiks noskaidrots katrā Latvijas reģionā – Rīgā, Kurzemē, Vidzemē, Zemgalē un Latgalē. Iedzīvotāju vērtējumā labākie pastnieki un pasta operatori saņems vērtīgas balvas 100 eiro vērtībā no "Latvijas Pasta".

Aizpildītas anketas līdz 2018.gada 31.janvārim jāievieto jebkurā Latvijas Pasta vēstuļu kastītē vai jānodod pasta nodaļā – anketas nosūtīšana ir apmaksāta. Jau patlaban "Latvijas pasts" saņēmis vairāk nekā 600 anketu.