„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 2. maijs
Ceturtdiena
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds
+13.6 °C
daļēji mākoņains

Ceļu remonti tuvojas noslēgumam

freeimages.com

Daugavpils novadā noslēgumam tuvojas pēdējie šogad ieplānotie ceļu būvniecības darbi. Dubnas pagastā pabeigts ceļa posms Dubna – Bicāni – Zeiļi – Medupes upe, kas ir viens no pieciem Lauku atbalsta dienesta finansētajiem ceļu remontiem. Lai atvieglotu piekļuvi tīrumiem trim saimniecībām un saīsinātu maršrutu skolēnu autobusam, uzbūvēts ceļš, veicot grants seguma būvniecību, nogāžu stiprināšanu, caurteku nomaiņu un citus darbus. Būvdarbi šī projekta ietvaros turpinās vēl Vaboles, Kalupes un Višķu pagastos.

Atsevišķos pagastos turpinās pašvaldības ceļu remonti, ko bija nepieciešams uzsākt ārpus kārtas – plūdu radīto seku dēļ. Naujenes pagastā tie noslēgušies, bet Līksnas pagastā uzsāktie remontdarbi jāpabeidz līdz 1. novembrim. Savukārt lielākie ceļu būvdarbi uz valsts ceļiem novadā joprojām turpinās Kalkūnes un Naujenes pagastos. Tur uz autoceļiem A13 un P65 joprojām darbojas divi luksofori.