„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 27. aprīlis
Sestdiena
Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle
+3.6 °C
skaidrs laiks

Atbalstīja labākās biznesa idejas

15. novembrī notika Daugavpils pašvaldības 2017. gada grantu biznesa ideju konkursa „Impulss” uzvarētāju apbalvošana.

Laureāte Nataļja Kokina DU paspārnē ir izveidojusi Daugavpils svarbumbu fitnesa un sporta klubu „Kettlebell Fit” un ar pašvaldības atbalstu plāno iegādāties svarbumbu fitnesa aprīkojumu. Šobrīd klubā strādā viena no Latgales svaru bumbu sporta vadošajām sportistēm Tatjana Šeškova.

Iegādājoties jaunas šujmašīnas un citas iekārtas, tiks palielinātas darba vietas un radītas zīmola „Mila” apģērbu kolekcijas, teica konkursa uzvarētāja, minētā zīmola radītāja Ludmila Grāvele. Viņa vispirms šuva drēbes savai ģimenei un draugiem, bet vēlāk izveidoja savu preču zīmi un uzņēmumu.   

Rīgas ielā pavisam drīz atvērsies hostelis „Real”, jo pašvaldība atbalstīja arī Aleksandra Ivanova biznesa projektu. Tas būs neliels hostelis ar 12 gultasvietām, kas domāts pilsētas ciemiņiem, tūristiem, galvenokārt jauniešiem un ģimenēm.     

Iegādājoties jaunu profesionālu iekārtu, varēs uzlabot metāla fasāžu un logu mazgāšanu, teica SIA „FDA Service” pārstāvis Andris Doņiks. „Pateicoties modernai tehnoloģijai, ko iegādāsimies, cilvēks varēs strādāt bez speciālā pacēlāja un darbi veiksies ātrāk,” uzsvēra uzņēmējs.

Visu rakstu lasiet 24. novembra numurā.