„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+2.0 °C
apmācies

Daugavpils volejbola čempionātā uzvar robežsargi

20. novembrī noslēdzās Daugavpils čempionāts volejbolā. Grupu turnīrā, kurš sākās oktobrī, piedalījās sešas komandas, no kurām četras iekļuva izslēgšanas spēlēs.

Pirmajā pusfinālā Valsts robežsardzes komanda ar rezultātu 3:0 pieveica „BJSS 2000”. Otrais pusfināls bija dramatiskāks – komandas cīnījās līdz pēdējam, un  „Veterāni” piektajā setā uzvarēja komandu „LDz Cargo” tikai ar divu punktu pārsvaru (3:2).

Pēc nedēļas notika izšķirošās spēles. Mazajā finālā sacentās „LDz Cargo” un „BJSS 2000”, kur četru setu spēlē  bronzas godalgas izcīnīja „dzelzceļnieki” – 3:1. Savukārt par čempionu titulu cīnījās „Valsts robežsardze” un „Veterāni”. Jāatzīmē, ka „Veterāni” lieliski startēja šajās sacensībās – iekļuva finālā, taču cīņā par zeltu viņi piekāpās. Robežsargi pārliecinoši uzvarēja pirmajos divos setos, bet trešajā galīgi sagrāva pretiniekus – 3:0.

Labākie spēlētāji

„Valsts robežsardze”: Mihails Majevskis, Vlads Smirnovs

„Veterāni”: Oļegs Maļinovskis, Valērijs Jurkāns-Jurgāns

„LDz Cargo”: Aleksejs Sadovskis, Eduards Timofejevs

„BJSS 2000”: Sergejs Ivanovs, Ivars Jurevičs