„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 27. aprīlis
Sestdiena
Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle
+3.7 °C
skaidrs laiks

Izsludināts Ziemassvētku noformējuma konkurss

4. decembrī Daugavpils dome izsludināja Ziemassvētku noformējumu konkursu, kuram var pieteikties līdz 29. decembrim trijās nominācijās -- izglītības iestādes; pakalpojumu sniedzēji, tirdzniecības un citi uzņēmumi, pašvaldības un valsts iestādes; rūpniecības uzņēmumi.

Lai piedalītos konkursā, jāaizpilda pieteikuma anketa un jāiesniedz domes Informācijas birojā vai Pilsētplānošanas un būvniecības departamentā Raiņa ielā 28. Vērtēšana notiks no 2018. gada 1. līdz 12. janvārim. Rezultāti tiks paziņoti 26. janvārī pl. 15.00 Daugavpils domē.

Jāpiebilst, ka šogad Daugavpilī Ziemassvētkiem ir devīze „Skanīgie Ziemassvētki”, tāpēc arī rotājumos jāiekļauj elementi, kas saistīti ar mūziku un skaņu.

Katrā konkursa dalībnieku grupā ir paredzētas trīs godalgotas vietas. Konkursa uzvarētājiem tiks piešķirts pateicības raksts un balvas. Konkursa kopējais prēmiju fonds ir 2000 eiro, kuru vērtēšanas komisija sadalīs starp uzvarētājiem.