„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+4.8 °C
apmācies

RTA notiks Jaunsardzes telpu orientēšanās sacensības

rezekneszinas.lv

27. janvārī Rēzeknes Tehnoloģiju augstskolas vēsturiskajā ēkā notiks Jaunsardzes reģionālo telpu orientēšanās sacensību pirmais posms. Jaunsargiem tā būs lieliska iespēja trenēt atmiņu, loģisko domāšanu, izveicību, kā arī iepazīt orientēšanās sportu jaunā veidā.

Rēzeknes Tehnoloģiju augstskolas vēsturiskajai ēkai raksturīgas dažādu lieluma telpas ar vairākām kāpnēm un lielo zāli divos līmeņus. Sacensību dalībniekiem būs iespēja iepazīt telpas, kurās ikdienā nav iespējams iekļūt.

Jaunsardzes telpu orientēšanās sacensības 2017. gadā guva lielu atsaucību no jaunsargiem reģionos - tajās piedalījās vairāk nekā 800 individuālie dalībnieki.

“Jaunieši interesējās par iespēju orientēšanos telpās izmēģināt arī nākamajos gados, tāpēc Jaunsardzes un informācijas centrs ar Latvijas Orientēšanās federāciju turpina sadarbību un 2018. gadā katrā novadā atkal rīkos četrus telpu oientēšanās sacensību posmus,” stāsta sacensību organizators Matīss Ratnieks."Tāpat šīs sacensības dod jauniešiem iespēju pagarināt orientēšanās sacensību sezonu un sacensties savā starpā, noskaidrojot labāko skrējēju savā grupā līdz pat marta sākumam”.

Reģistrācija sacensību centrā sāksies no plkst. 11.00, bet dalībnieki startēt varēs sev ērtā laikā no plkst. 12.00 līdz plkst. 14.00. Finišs tiks slēgts plkst. 14.30, bet plkst. 15.00 sekos dalībnieku apbalvošana.