„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+3.1 °C
apmācies

Izglītos par sociālo uzņēmējdarbību un dizainu

Publicitātes foto

Daugavpils dizaina un mākslas vidusskolā “Saules skola” janvārī notiks divi izglītojoši semināri, kuros bez maksas noderīgu informāciju varēs iegūt ikviens interesents.

12. janvārī no pl. 15.00 notiks seminārs par sociālo uzņēmējdarbību, kurā varēs uzzināt, kas ir sociālā uzņēmējdarbība, un saņemt atbildes par likumdošanas jautājumiem no Latvijas sociālās uzņēmējdarbības asociācijas (LSUA) pārstāvjiem, dzirdēt veiksmes stāstus no biedrības „Cerību spārni” un modes zīmola „OWA” pārstāvjiem, kā arī būs iespēja izveidot savu sociālās uzņēmējdarbības paraugu kreatīvā darbnīcā “Jauno virsotņu iekarotāji”.

Savukārt 25. janvārī no pl. 9.30 notiks seminārs par karjeras iespējām dizaina nozarē,

kurā varēs uzzināt par plašo izglītības iespēju klāstu dizaina jomā, kā arī jaunumiem un izaicinājumiem nozarē. Seminārā uzstāsies pārstāvji no Latvijas Mākslas akadēmijas un sadarbības izglītības iestādēm, kā arī nozares lietpratēji no tādiem uzņēmumiem kā „Albrecht Baltic” un „Zaza Couture”, kā arī Marka Rotko mākslas centra. Notiks arī praktiskās darbnīcas skolēniem, kuru laikā jauniešiem būs iespējas iepazīt un iemēģināt roku koka, tekstila, foto, reklāmas, apģērba un interjerdizaina jomā.