„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+4.8 °C
apmācies

Kausa izcīņā „Daugavpils” trešajā vietā

Sergejs Kuznecovs

Aizvadītajās brīvdienās notika bērnu hokeja turnīrs „Daugavpils mēra kauss 2018”, kurā sacentās sešas visjaunākās – U10 grupas komandas.

Tradicionāli šajā vecumā spēles laukums ir vienā ledus arēnas pusē, taču šajā turnīrā zēni spēlēja pa visu laukumu. Apļa turnīrā „Daugavpils” izcīnīja tiesības spēlēt par trešo vietu un, pieveicot vienaudžus no Igaunijas – komandu „Narva” (4:0), izcīnīja bronzas godalgas.

Turnīra rezultatīvākais spēlētājs Rūdolfs Bērzkalns – 10 (3+7). Viņš uzvarēja konkursā „Visātrākais spēlētājs”

Finālspēles pamatlaiks noslēdzās neizšķirti -- 1:1, tāpēc komandas „Fenikss” (Krievija) un „Zibeņi” (Latvija) hokejisti noskaidroja uzvarētāju pēcspēles metienu sērijā, kuros labāk veicās Latvijas jaunajiem hokejistiem.

Komandas „Daugavpils BJSS” treneris Ivans Kokins: „Mums tā ir lieliska pieredze, jo Latvijas čempionāta spēles šajā vecuma grupā notiek vienā ledus arēnas pusē, spēlē 4 pret 4 ar mazajiem vārtiem, turklāt ir arī vieglāka ripa. Aizvadīt turnīru lielajā laukumā un izcīnīt trešo vietu – tā ir vērtīga pieredze. Rezultāts ir labs, jāturpina strādāt. Puiši malači, visi centās. Šādas spēles aizstāj mēnešiem ilgus treniņus.

„Daugavpils” treneris Ivans Kokins ar komandu pēc turnīra

Latvijas U10 čempionātā cīnāmies par godalgotām vietām. Galīgais rezultāts atkarīgs no divām atlikušajām kārtām. Mums ir tikai viens zaudējums, taču kopumā viss rit veiksmīgi. Strādājam, cenšamies, priecē tas, ka čempionātā zaudējām 7 vārtus, bet guvām 40.”

Turnīra konkursu uzvarētāji

  • „Biatlons” – „Daugavpils” (Andrejs Losāns, Ņikita Semjonovs, Artjoms Romanovs)
  • Visātrākais spēlētājs – Rūdolfs Bērzkalns („Daugavpils”)
  • Snaiperis – Edgars Ablaževičs („Daugavpils”)
  • Labākais soda metienu izpildītājs – Dāvids Daņilovs („Daugavpils”)  
  • Labākais vārtsargs – Dmitrijs Švecs („Dzelzs vilki”)
  • Spēcīgākais metiens – Ričards Lisovskis („Zibeņi”)