„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+11.4 °C
daļēji mākoņains

Skrindu muzejā atklās tūrisma sezonu

visitdaugavpils.lv

Uzsākot jauno tūrisma sezonu Daugavpils novadā, 18. aprīlī Skrindu muzejā norisināsies seminārs par jaunumiem nozarē un apmācības par veiksmīgu viesmīlību. Tās vadīs restorānu tīkla īpašnieks, viesmīlības industrijas meistars Jānis Jenzis.

Seminārs norisināsies muzeja telpās, kur pērn noslēdzies iekštelpu remonts, kā arī izveidota virtuve kulinārā mantojuma pagatavošanai. Par aktualitātēm jaunajā sezonā informēs aģentūras „TAKA” direktors Rolands Gradkovskis. Savukārt J. Jenzis dalīsies pieredzē par konfliktu risināšanas tehnikām viesu apkalpošanā, kā arī iepazīstinās ar pasaules tendencēm viesmīlībā.

Pieteikties līdz 13. aprīlim aicināti tūrisma uzņēmēji, biedrību pārstāvji, tūrisma nozarē strādājošie, studenti, interesenti, zvanot uz tālruni 65476748 vai aizpildot anketu mājas lapā visitdaugavpils.lv.