„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+2.2 °C
apmācies

Skrien visa Daugavpils

Publicitātes foto

Jau otro reizi kopā ar visu Latviju skries arī Daugavpils! Otrais no šī gada Latvijas pusmaratoniem norisināsies Daugavpilī jau 29. aprīlī. Būs iespēja skriet 5.5, 10.5, 21.097 km, nūjot,pieteikt bērnus īsajām skriešanas distancēm un mazuļus rāpošanas sacensībām, kā arī pirmo reizi notiks „Mans skrējiens Latvijai” 2km skrējiens bez laika kontroles.  Pieteikšanās un informācija: www.bigbankskrienlatvija.lv.

Tomēr Daugavpils ir pierādījusi, ka grib un var skriet visi, visu laiku. Tieši tāpēc arī šogad 13.aprīlī visas dienas garumā – no saules lēkta līdz saules rietam norisināsies akcija “SKRIEN VISA DAUGAVPILS”, kuru organizē Daugavpils pilsētas dome sadarbībā ar Sportlat. Visi tiek aicināti aktīvi piedalīties, lai parādītu Daugavpili kā sportisku, saliedētu un atraktīvu pilsētu.

Filmējiet video, veidojiet bildes un ievietojiet sociālajos tīklos ar mirkļbirkām: #bigbankskrienlatvija #skriendaugavpils #daugavpilspusmaratons #skrienvisadaugavpils  (jānorāda visas!) Esiet radoši, esiet aktīvi – jo labākajiem dienas beigās būs balvas! Līdz 13.aprīļa 18:00 sūtiet savu foto ekrānuzņēmumus, kuros redzams, cik “like”/”patīk” ir saņēmuši jūsu foto uz inese.kalinina@gmail.com. Tas, kurš būs visradošākais un būs saņēmis visvairāk novērtējumu – saņems balvu.

Iestādes un uzņēmumi tiek aicināti iepriekš pieteikties, ja vēlas skriet ar savu kolektīvu ap savu galdu, ēku vai ražošanas iekārtu, tad mēs Jūs apciemosim (iespēju robežās), skriesim kopā un nofilmēsim! Pieteikšanās un vairāk informācijas inese.kalinina@daugavpils.lv līdz 10.aprīlim. Protams, varat pievienoties skriešanai jebkurā jums ērtā vietā.

Visi aicināti skriet šādās Daugavpils vietās, šādos laikos:

  • 6:00 Rīta iesildīšanās pie Daugavpils “KAIJAS” (iebraucot Daugavpilī no Rīgas puses)
  • 6:16 Lec saule un visi sāk skriet līdz Daugavpils zīmei
  • 8:00 Skrien Svente un Daugavpils rajons
  • 11:40 Esam atpakaļ pilsētā
  • 11:45 Skrienam apkārt Tramvajam 
  • 11:55 Izbraucam uz centru
  • 12:00 -12:30 Daugavpils Dome un Vienības laukums
  • 12:30 Izbraucam uz Rotko centru gar BTA ofisu
  • 12:45 -13:00 Rotko muzejā