„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+9.2 °C
skaidrs laiks

Pašvaldība atbalsta jāšanas sportu

pexels.com

Ilūkstes novada dome piešķīra līdzfinansējumu Bebrenes biedrības „Jāšanas klubs „Gaita”” jāšanas sporta attīstības projektam, ko atbalstījis Eiropas lauksaimniecības fonds lauku attīstībai.

Biedrības „Gaita” vadītāja un Bebrenes vispārizglītojošās un profesionālās vidusskolas jāšanas pulciņa trenere Ellada Kazašvili pastāstīja, ka tiks iegādātas mobilās ģērbtuves ar dušām sportistiem un tiesnešiem un šķēršļu komplekts „Super +”, līdz ar to Bebrenē varēs rīkot lielas sacensības iejādē un konkūrā jeb šķēršļu pārvarēšanā. Jauno šķēršļu joslu varēs izmantot arī jāšanas pulciņa treniņos.

Viss aprīkojums tiks iegādāts jau šovasar, jo jūlijā ieplānotas jāšanas sporta sacensības, kas notiks Ilūkstes novada svētku zīmē.

Projekta „Veselīgs dzīvesveids - tas ir stilīgi” kopējais finansējums ir 21 997 eiro, no tiem 10% jeb 2199 eiro ir Ilūkstes novada pašvaldības līdzfinansējums.