„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+11.4 °C
daļēji mākoņains

Aicina piedalīties 4. maija velobraucienā “Rēzeknes serpentīns”

rezekne.lv

4. maijā Rēzeknē piekto gadu pēc kārtas notiks velobrauciens “Rēzeknes serpentīns”. Šajā sportiskajā pasākumā tiek aicināti piedalīties visu vecumu riteņbraucējus, jo šis ir draudzīgs velobrauciens bez laika kontroles. Velobrauciena finišs - pie Rēzeknes pilskalna, kur pēc tam turpināsies svētku programma, Brīvības pikniks un Ivo Fomina koncerts.

Velobrauciena “Rēzeknes serpentīns” noteikumi nemainīgi – piedalīties var individuāli un komandās (5 un vairāk dalībnieki). Katram būs iespēja izvēlēties sev vai bērnam atbilstošāko lielo vai mazo apli, un velobrauciena finišs šogad būs pie Rēzeknes pilskalna (Krasta ielā 31), kur turpināsies svētku muzikālā programma.

Velobraucienā ir ieteicams pieteikties iepriekš – līdz 27. aprīlim, nosūtot aizpildītu pieteikuma veidlapu uz e-pastu sports@rezekne.lv. Protams,  pieteikties dalībai velobraucienā varēs arī 4. maijā pirms brauciena. No plkst. 10.00 sāksies dalībnieku reģistrācija Rēzeknes pilsētas domē, pēc svētku uzrunām plkst. 10.45 pie pieminekļa “Vienoti Latvijai” plkst. 11.00 tiks dots starts velobraucējiem (velobrauciena “Rēzeknes serpentīns” nolikums un pieteikuma veidlapa, informācija pa tālr. 646 22092, 646 22055 – Sporta pārvalde).

Pēc finišēšanas pie Rēzeknes pilskalna dalībniekus šogad aicina iesaistīties zibakcijā “Velokarogs Latvijai” un kopā izveidot neparastu velokarogu.

Tāpat pilskalna pakājē notiks arī tradicionālās Veiklas braukšanas sacensības (reģistrācija no plkst. 11.00 līdz 11.50 pie ARPC “Zeimuļs” stāvlaukumā) trīs vecuma grupās: 7-10 gadi, 11-13 gadi, 14 gadi un vairāk.

Rēzeknes pilskalnā turpināsies sportiskas un radošas aktivitātes ģimenēm, skanēs koncerts un darbosies svētku tirgus (informācija tirgotājiem: Gunta Grabuste, tālr. 646 22222 vai 26332249, e-pasts: gunta.grabuste@rezekne.lv).