„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+12.8 °C
daļēji mākoņains

Viens zelts un divas zaudētas bronzas godalgas

Sergejs Kuznecovs

Aizvadītajās brīvdienās tika noskaidroti vēl divi futbola turnīra „Daugavpils kauss 2018” uzvarētāji. Šoreiz sacentās U9 un U11 vecuma grupas futbolisti.

U11 grupā par medaļām cīnījās divas Daugavpils komandas. „Daugavpils 2008” spēlē par bronzu tikās ar RFS-2. Situācija laukumā mainījās ik minūti. Pirmie vārtus guva rīdzinieki, laukuma saimnieka panāca līdzsvaru, pēc tam izvirzījās vadībā. Kārtējā uzbrukuma laikā pie „Daugavpils 2008” vārtiem radās juceklis, un RFS-2 spēlētājiem izdevās iesist vārtus, -- 2:2.

Medaļnieku noskaidroja pēcspēles sitienu sērijā. Pirmais mēģinājums daugavpiliešiem bija veiksmīgs, taču vēlāk precīzāki bija rīdzinieki – 1:2 un bronza.

Spēlē par zeltu „Daugavpils 1” sacentās ar Viļņas „Dzelzs vilkiem”. Vārti tajā netika gūti, bet pēcspēles sitienu sērijā daugavpilieši uzvarēja ar rezultātu 3:1.

Tika apbalvoti visu komandu labākie spēlētāji – Emīls Atamaņukovs („Daugavpils 1”), Maksims Bērziņš („Daugavpils 2008”), Kristers Zenčenko („Rēzekne”), Timurs Moskaļovs („Daugavpils 2”), Aleksejs Reuts („Krāslava”), Ņikita Cirsis („Ilūkste”).

U9 grupā daugavpilieši palika bez medaļām. Spēlē par bronzu „Viļņa 2” uzvarēja „Daugavpili 1” – 1:2. Savukārt finālā „Liepāja Red” pieveica „Albertu” – 1:0.

Turnīra labākie spēlētāji

Nominācija

2009. dz. g. (U9)

2007. dz. g. (U11)

Vārtsargs

E. Freimanis (Alberts)

E. Lisjonoks (Dzelzs vilki)

Aizsargs

I. Borovkovs (Daugavpils 1)

D. Kļimko (Daugavpils 1)

Pussargs

V. Triščenko (Liepāja)

J. Osadčijs (RFS-2)

Uzbrucējs

V. Kavaļauskas (Viļņa)

R. Daukšts (Daugavpils 2008)

Labākais spēlētājs

K. Kirfs (Liepāja)

M. Pētersons (Daugavpils 1)