„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+7.0 °C
apmācies

Dzīvnieku patversmē – atvērto durvju diena

Publicitātes foto

12. maijā dzīvnieku patversmē „Otrā māja” Daugavpils novadā notiks atvērto durvju diena, uz kuru tiek aicināti visi dzīvnieku mīļotāji.

Organizatori sola interesantu sestdienu svaigā gaisā. Pasākuma programmā – ekskursija pa dzīvnieku patversmi, iepazīšanās ar pūkainajiem iemītniekiem, pieaugušo un bērnu apmācība, kā apieties ar suni, kā arī, kā rīkoties, ja pilsētā vai uz lauku ceļa esat sastapuši svešu suni.

Pēc apmācībām visi interesenti varēs doties pastaigā ar patversmes suņiem un aprast ar tiem, iespējams, viņš nākotnē varētu būt jūsu ģimenes mīlulis.

Atvērto durvju diena notiks latviešu un krievu valodā. Ieeja – par ziedojumiem, tā var būt kaķu un suņu barība, kā arī daudzgadīgi dekoratīvie augi teritorijas apzaļumošanai.

Organizatori lūdz pieteikt savu dalību iepriekš, piezvanot uz tālruņiem 20045442, 29790219, lai visu varētu labi saplānot.