„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+11.7 °C
skaidrs laiks

Uzvara nervozā spēlē

Sergejs Kuznecovs

Latvijas sieviešu futbola pirmajā līgā komanda „Daugavpils” pieveica Rēzeknes novada komandu – 4:1.

Vienpadsmitajā minūtē daugavpilietes bija vadībā ar 2:0, bet jau 14. minūtē bumba ielidoja „Daugavpils” vārtos situācijā, kas šķietami nesolīja nekādas problēmas – 2:1. Līdz pārtraukumam un otrā puslaika sākumā nekas nemainījās. „Daugavpils” aktīvi uzbruka, kontrolēja situāciju, bet uzbrukuma noslēguma stadijā ik reizi kaut kas neizdevās.

Rezultāts īpašu optimismu neviesa, turklāt pretinieces, lai gan bija spiestas aizsargāties, veidoja bīstamus momentus. Un tikai 80. minūtē daugavpilietēm izdevās palielināt pārsvaru – 3:1, bet pēc tam galīgi atrisināt jautājumu, kura tad komanda šajā spēlē uzvarēs – 4:1.

„Daugavpils” regulārajā čempionātā pēc trim spēlēm atrodas ceturtajā vietā (2 uzvaras un 1 zaudējums). Pašlaik komandas uzdevums ir būt sešu labāko skaitā. Šosezon regulārajā čempionātā spēlē 11 klubi. Pēc viena apļa dalībnieces sacentīsies divās grupās. Pirmajā būs sešas komandas, kuras vienā aplī, ņemot vērā savstarpējās spēlēs gūtos punktus, turpinās cīņu par medaļām. Arī šim posmam būs viens aplis.

„Daugavpilij” šī ir ceturtā sezona pirmajā līgā. Pirmajās divās  sezonās tika izcīnītas medaļas, arī pērn bija izredzes tikt uz goda pjedestāla, taču turnīra beigās daugavpilietes palika ceturtajā vietā.

Pilnu rakstu lasiet 15.maija numurā.