„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+12.4 °C
daļēji mākoņains

Robežsardzes futbolistiem pirmā vieta studentu spēlēs

freeimages.com

Kopš 2004. gada Valsts robežsardzes koledžas (VRK)  sportisti aktīvi startē starptautiskajās studentu spēlēs „SELL GAMES”, kuras ik gadu rīko viena no Baltijas valstīm. Šogad Baltijas valstu XXXIV studentu spēles „SELL GAMES 2018” norisinājās no 18. līdz 20. maijam Tartu (Igaunija).

VRK futbolisti cīnījās par kausu futbolā 7x7. Astoņas komandas no četrām valstīm tika sadalītas divās apakšgrupās, kur aizvadīja spēles pēc apļa izspēles sistēmas, tālāk spēlējot izslēgšanas spēles. VRK futbola komanda ieņēma pirmo vietu savā apakšgrupā un izslēgšanas spēlēs pārliecinoši nokļuva finālā. Finālā abas komandas apmainījās ar daudziem vārtu gūšanas momentiem, taču pamatlaiks noslēdzās ar rezultātu 0:0, bet pēcspēļu soda sitienu sērijā VRK komanda uzvarēja Lietuvas komandu ar rezultātu 2:0, izcīnot 1. vietu. Otro vietu ieguva Lietuvas Izglītības zinātņu universitātes komanda un 3. vietu – Klaipēdas Universitāte komanda.