„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+4.8 °C
apmācies

Balva par mūža ieguldījumu

daugavpils.lv

Daugavpils pensionēto pedagogu kluba „Sudraba ābele” valdes priekšsēdētāja Janīna Rakovska-Vaļuma saņēma Daugavpils domes apbalvojumu „Mūža ieguldījums” par ilgstošu un aktīvu dalību sabiedriskajā darbā, to viņai šonedēļ pasniedza domes priekšsēdētājs Rihards Eigims, sveicot Janīnu Rakovsku-Vaļumu 90 gadu jubilejā. Lēmums par pašvaldības apbalvojuma „Mūža ieguldījums” un naudas balvas 400 eiro apmērā piešķiršanu tika pieņemts domes sēdē. Viņas kandidatūru domes apbalvojumam izvirzīja sabiedrisko organizāciju padome „Varavīksne”.

Janīna Rakovska-Vaļuma 31 gadu nostrādājusi par pedagoģi, šajā laikā saņēmusi daudz dažādu pateicības rakstu un goda rakstu. Arī pēc došanās pensijā viņa turpina aktīvu sabiedrisko darbību, kopš 2006. gada ir biedrības „Daugavpils pensionēto pedagogu klubs “Sudraba ābele”” valdes priekšsēdētāja, ar biedrību iesaistās pilsētas pasākumos.