„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+11.7 °C
skaidrs laiks

Daugavpils futbolistes iekļūst trijniekā

Viktorija Vengreviča // Foto: Sergejs Kuznecovs

Latvijas sieviešu futbola pirmajā līgā 21. jūnijā notika divas spēles. Komanda „Preiļi” savā laukumā spēlēja neizšķirti ar „Talsiem” – 2:2. Latgales komandas labā vārtus guva Linda Paula Liniņa un Agnese Stolipina. Preilēnietes bija vadībā – 0:2, taču nespēja nosargāt pārsvaru un izcīnīt trīs punktus.

„Daugavpils” izbraukumā pieveica „Super Novu” – 2:1. Daugavpilietes pirmās zaudēja vārtus, taču jau pēc minūtes līdzināja rezultātu, -- to paveica komandas kapteine Viktorija Vengreviča. Otrajā puslaikā Viktorija guva uzvaras vārtus.

Tagad „Daugavpilij” ir 19 punkti un trešā vieta turnīra tabulā. Līderpozīcijā „Olaine” – 20, otrajā vietā – FS „Metta” – 19. „Preiļiem” sestā vieta (10), bet „Rēzeknes novadam” – priekšpēdējā pozīcija (desmitā vieta, 3 punkti).

Latvijas futbola virslīgas  čempionātā notika 12. kārtas spēles. „Rīga” pieveica „Ventspili” – 1:0. Galvaspilsētas komandā visas 90 minūtes spēlēja Antons Černomordijs, savukārt Ventspils komandā no rezervistu soliņa spēli vēroja Dmitrijs Litvinskis, bet Kaspars Kokins uznāca uz maiņu 70. minūtē.

„Spartakam” nespēja palīdzēt Jevgeņijs Nerugals, kurš spēlē ar RFS sargāja vārtus 90 minūte, bet ielaida divas bumbas. Jūrmalnieki zaudēja ar rezultātu 0:2. „Metta/LU” cīnījās neizšķirti ar „Valmieru” – 1:1. Rīgas klubā visas 90 minūtes laukumā bija Vladislavs Fjodorovs.

Virslīgā pārliecinošā vadībā ir RFS – 31 punkts. Tālāk seko „Liepāja” – 24, „Ventspils” – 22, „Spartaks” – 22, „Rīga” – 22.