„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+12.4 °C
daļēji mākoņains

Rēzeknes novadā varētu tapt motokrosa trase

rezeknesnovads.lv

Motokluba „CAMK Latgale” locekļi vērsās Rēzeknes novada Ozolaines pagasta pārvaldē ar lūgumu piešķirt tiesības nomāt zemes gabalu 7 ha platībā motokrosa trases ierīkošanai. Šī pašvaldības teritorija agrāk tika izmantota kā izgāztuve Ritiņu apdzīvotās vietas tuvumā.

Saskaņā ar kluba plāniem, ja tiks saņemts iedzīvotāju un novada domes atbalsts, šeit varētu tikt ierīkota 1,65 km gara trase. To varēs izmantot gan treniņiem, gan arī sacensību rīkošanai „Mini” klasē (bērni no 4 līdz 15 gadiem), MX50CC-MX85CC un Q50CC-Q100CC klasē (kvadracikli). Izstrādājot motokrosa trases projektu pēc Latvijas Auto Moto federācijas standartiem A klases līmenim, iespējams rīkot arī Latvijas Nacionālā kausa un Latvijas čempionāta motokrosā posmus. Pašlaik šādas vietas treniņiem un turnīriem Rēzeknē un Rēzeknes novadā nav.

Projekta sabiedriskā apspriešana ilgs līdz 10. augustam.

Priekšlikumus un ieteikumus par motokrosa trases izbūvi var iesniegt Ozolaines pagasta pārvaldē (tālrunis 64640171) vai sūtīt uz e-pastu: info@ozolaine.lv.